Αποτρίχωση Ανδρών

Ανδρική Αποτρίχωση

Η αποτρίχωση δεν αφορά μόνο τις γυναίκες αλλά και τους άνδρες! Όλο και περισσότεροι άνδρες στις μέρες μας αποφασίζουν να ξεκινήσουν αποτρίχωση laser για να απαλλαγούν από την έντονη τριχοφυΐα. Η μόνιμη λύση είναι ο Αλεξανδρίτης, το laser που χρησιμοποιείται ευρέως για το στήθος, την κοιλιά, τον αυχένα τους ώμους. Σε αυτές τις περιοχές, και ιδιαίτερα τους μήνες του καλοκαιριού, κάποιοι άνδρες αποφασίζουν να κάνουν αποτρίχωση με κερί και  το αποτέλεσμα διαρκεί περίπου 1 μήνα. Η αποτρίχωση με κερί σαφώς είναι πιο οικονομική από το laser αλλά δεν έχει την μονιμότητα του laser.  Τέλος υπάρχει και μία μερίδα ανδρών που καταφεύγει στο ξυράφι.

Τι επιτυγχάνει το Laser Αλεξανδρίτη στον άνδρα;

Η αποτρίχωση με laser Αλεξανδρίτη έχει αποδειχτεί ότι προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα και στον άνδρα, ύστερα από πλήθος κλινικών μελετών. Τα αποτελέσματα είναι εμφανή σε κάθε τύπο δέρματος και απόχρωση τριχών. Με το laser οι άνδρες βλέπουν αποτελέσματα άμεσα, χωρίς ανεπιθύμητες ενέργειες. Μετά τις πρώτες συνεδρίες, θα δείτε απαλλαγή τουλάχιστον από το 50% της τριχοφυΐας.

Πόσες συνεδρίες απαιτούνται συνήθως?

Ο αριθμός των συνεδριών ποικίλει ανάλογα με την περιοχή, το χρώμα του δέρματος και το χρώμα της τρίχας. Στις περισσότερες περιπτώσεις για περιοχές του σώματος απαιτούνται 8-10 συνεδρίες ανα 45 περίπου ημέρες.

Τι πρέπει να περιμένει ο ασθενής κατά τη διάρκεια της θεραπείας;

Πριν τη συνεδρία οι τρίχες δεν πρέπει να είναι πολύ μακριές. Το laser περνάει απ’ όλη την επιφάνεια της περιοχής που θα αποτριχώσετε. Το μηχάνημα φέρει ενσωματωμένους μηχανισμούς ψύξης για να είναι η διαδικασία απολύτως ανεκτή και εύκολη. Το laser εκπέμπει υπέρυθρη ακτινοβολία σε συγκεκριμένο μήκος κύματος που απορροφάται από την μελανίνη της τρίχας, αφήνοντας ανεπηρέαστους τους γύρω ιστούς. Έτσι η αποτρίχωση με laser είναι ασφαλής, αποτελεσματική και ανώδυνη!

Τι πρέπει να προσέχει ο ασθενής κατά την εφαρμογή του LASER;

Το laser εφαρμόζεται σε δέρμα καθαρό και στεγνό που δεν έχει εκτεθεί προσφάτως στην ηλιακή ακτινοβολία ή σε solarium. Επίσης δεν πρέπει να έχουν εφαρμοστεί τοπικές αλοιφές ή κρέμες μαυρίσματος πριν τη συνεδρία.

Μετά τη θεραπεία και για κάποιες μέρες, θα βάζετε δερματολογική κρέμα και θα αποφεύγετε την έκθεση στον ήλιο για όσες μέρες σας συστήσουν οι ειδικοί. Επίσης θα πρέπει να αποφεύγετε τη σάουνα ή το peeling προσώπου και σώματος.

Το Laser Αλεξανδρίτη εφαρμόζεται σε όλους τους τύπους δέρματος;

Πλέον, τα εξελιγμένα Laser Αλεξανδρίτη εφαρμόζονται σε όλους τους τύπους δέρματος με τέλεια αποτελέσματα. Διαρκούν λίγη ώρα και δεν προκαλούν ερεθισμούς στην επιδερμίδα.

Αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα ή χρειάζεστε επιπλέον πληροφορίες; Κλείστε τώρα ONLINE το ραντεβού σας με τον πλαστικό χειρουργό Σωτήριο Κουτσόγιωργα.

Επικοινωνήστε με τον γιατρό

Θα πρέπει πάντα να λαμβάνετε υπ’ όψιν σας ότι οι πληροφορίες που δίνονται από την ιστοσελίδα μας, δεν είναι εφικτό να καλύψουν και να λύσουν όλες τις απορίες και τα ερωτήματα που μπορεί να προκύψουν. Σε κάθε περίπτωση η προσωπική προσέγγιση και η επίσκεψη στο ιατρείο μας θα ολοκληρώσει την γενική εικόνα και θα σας βοηθήσει στην λήψη τελικών αποφάσεων.

[contact-form-7 id=”9173″]

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH